Renovatiewerken van hoge kwaliteit

Voor al uw renovatiewerken in vlaanderen, is AWW Renovatie bvba de ideale partner. Zowel met woningen als appartementen en bedrijfspanden weten zij wel raad. Meer dan 15 jaar al hebben zij ervaring in de bouwsector en bieden ze steeds onvervalste kwaliteit aan.

Verbouwingswerken

In heel vlaanderen mag u rekenen op absoluut vakmanschap uitgevoerd door het professionele team van AWW Renovatie bvba. Denk hierbij aan betonwerken, vloeren en gyprocwerken, maar ook aan het leggen van chape en het steken van stalen steunbalken.

Daarnaast voorziet AWW Renovatie bvba ook de nodige elektriciteit, waterleidingen en afvoersystemen in uw woning. Indien gewenst, leveren zij alles volledig schilderklaar af binnenin.

Tot slot hebben ook daken geen geheimen. Een roofing op platte daken of daktimmerwerken op bijgebouwen, u zegt het maar. Zoals u ziet kunt u hier terecht voor volledige totaalprojecten.

Kwaliteit tegen een eerlijke prijs

Zowel grote als kleine werken worden zorgvuldig opgevolgd, steeds met oog voor het afgesproken budget. De gebruikte materialen zijn altijd van uitstekende kwaliteit. Zo beleeft u nog jarenlang plezier aan de uitgevoerde renovatiewerken.

De uitstekende dienstverlening van AWW Renovatie bvba resulteert steeds in een eindresultaat om fier op te zijn dankzij een uitvoering die snel, vlot en proper verloopt.

 

 

Voor al uw totaalprojecten in de regio Limburg, Antwerpen en Vlaams Brabant, kunt u een beroep doen op het vakmanschap van AWW Renovatie bvba. Zaakvoerder Bjorn Willekens heeft meer dan 15 jaar ervaring in de bouwsector en is dus de ideale persoon om uw volledige verbouwingsproject te laten coördineren, van begin tot einde.

Volledige renovatie van uw project

Hebt u een huis dat grondig gerenoveerd dient te worden? Dan is het aan te raden om één verantwoordelijke aan te stellen die toezicht houdt over het volledige project. Als aannemer is dit de uitgelezen taak voor Bjorn Willekens van AWW Renovatie bvba.

Van grondwerken tot afwerking, steeds met zicht op uw budget. Bekijk even het overzicht van mogelijke werken die bij uw renovatie kunnen komen kijken:

  • ramen en deuren
  • pleisterwerken
  • sanitair
  • verwarming
  • vloeren en wandtegels
  • plafonds
  • binnendeuren
  • renovatie van badkamer of keuken
  • aanleg van tuin en oprit

Andere diensten

Ook kunnen zij een adviserende functie invullen bij uw totaalprojecten, bijvoorbeeld bij de renovatiewerken aan een oud huis. Volgens een logisch plan van een ervaren aannemer wordt uw huis dan stapsgewijs opnieuw opgebouwd. Ook voor klinkerwerken en het plaatsen van nieuwe afvoerbuizen kunt u terecht bij AWW Renovatie bvba uit Hechtel-Eksel.

Neem contact op

Voor het verkrijgen van meer informatie, enkele referenties of het aanvragen van een vrijlbijvende offerte, kunt u steeds contact opnemen met AWW Renovatie bvba.