Klinkerwerken voor terras en oprit

 

Bent u op zoek naar iemand voor het leggen van diverse klinkerwerken? Ook hiervoor kan u terecht bij AWW Renovatie bvba. De combinatie van meer dan 15 jaar ervaring, de deskundigheid van ons team en het uitgebreide machinepark zorgen ervoor dat klinkers, kasseien en natuursteen perfect gelegd worden.

Opritten en terrassen

AWW Renovatie bvba legt opritten en terrassen bij u thuis of op bedrijfsterreinen aan.

U kiest de klinkers, kasseien of geschikte natuurstenen uit een ruim assortiment.

Nadat u gekozen heeft, wordt alles aangekocht, vervolgens staat AWW Renovatie bvba in voor de levering en plaatsing van uw terras of oprit.

Renovatiewerken

Naast nieuwe klinkerwerken doet AWW Renovatie bvba ook allerhande renovatiewerken.

De bestaande verharding van uw terras of oprit breken wij open, het puin wordt afgevoerd. Vervolgens beginnen enkele vakmannen alles opnieuw aan te leggen volgens de regels van de kunst.

Verharden van de ondergrond

Dan is er ook nog een derde mogelijkheid: namelijk het verharden van de ondergrond met gebroken steenslag. Deze optie wordt regelmatig toegepast in afwachting van een definitieve verharding van uw oprit.

Het uitgebreide machinepark met tractors, trilplaten, minigravers, kranen en bulldozers laat toe om bijzonder snel en efficiënt te werken.

Neem contact op

Bij verdere vragen of voor de aanvraag van een offerte, aarzel dan niet om AWW Renovatie bvba te contacteren via de contactpagina op deze website.