Volledige badkamerrenovatie met kwaliteitsvolle materialen

AWW Renovatie bvba is de beste keuze voor uw badkamerrenovatie in de regio Limburg, Antwerpen en Vlaams Brabant. Met meer dan 15 jaar ervaring in verbouwen, mag u er zeker van zijn dat uw badkamer in goede handen is.

Tijd voor een nieuwe badkamer

Bent u uitgekeken op uw huidige badkamer? Dan is het tijd om een grondige badkamerrenovatie door te voeren! AWW Renovatie bvba uit Hechtel-Eksel verwijdert het bestaande meubilair in uw badkamer, net zoals de betegeling en de vloer.

Vervolgens gaan zij dan over tot een totaalaanpak, van A tot Z. Een nieuwe vloer, daarbij nieuwe, passende tegels en gyprocwanden, de aanleg van nieuwe elektriciteit en de plaatsing van nieuwe afvoerbuizen, alles wordt grondig aangepakt! Indien u dat wenst, plaatsen wij ook een nieuw bad of een (inloop)douche.

Kwaliteit op maat van uw budget

AWW Renovatie bvba realiseert steeds de renovatiewerken op maat van uw wensen en budget. Hiervoor worden enkel kwaliteitsmaterialen gebruikt. De samenwerking met enkele grote leveranciers voor toestellen, kranen en meubels garandeert degelijk en duurzaam materiaal. Alles wordt steeds proper afgewerkt en achtergelaten.

Naast totaalprojecten, bijvoorbeeld in samenwerking met een verzekeringsmaatschappij, staat AWW Renovatie bvba ook klaar voor kleinere opdrachten, zoals het plaatsen van nieuw sanitair.

Neem contact op

Informeer zeker eens voor het beste aanbod en neem contact op met AWW Renovatie bvba voor een vrijblijvende offerte.