Nieuwe afvoerbuizen uit pvc

Plaatsen van nieuwe afvoerbuizen in Limburg, Antwerpen of Vlaams Brabant is een koud kunstje voor AWW Renovatie bvba. Voor alle afvoerwerken in uw nieuwe woning, winkel of kantoorruimte, of bij renovaties, kunt u hier op meer dan 15 jaar ervaring rekenen.

Afvoerwerken

Voor al uw afvoerwerken voorziet AWW Renovatie bvba de nodige leidingen. Ook plaatsen zij de juiste buizen in pvc. Indien nodig, verwijderen zij uw reeds bestaande asbestbuizen door nieuwe en veiligere exemplaren in pvc.

Het tijdig uitvoeren van werken aan uw afvoerbuizen heeft al regelmatig problemen vermeden in verband met toekomstige waterschade. Ook septische putten en aansluitingen naar het rioleringsstelsel behoren tot de opties bij AWW Renovatie bvba uit Hechtel-Eksel.

Andere diensten

Ook kleinere renovatiewerken en totaalherstellingen doet AWW Renovatie bvba met veel plezier en vakmanschap. Zowel in grondwerken als klinkerwerken hebben zij de nodige expertise opgebouwd om u een kwaliteitsvol resultaat te kunnen aanbieden.

Neem contact op

Wilt u een beroep doen op dit vakmanschap? Aarzel dan niet om AWW Renovatie bvba te contacteren voor het verkrijgen van meer informatie of een vrijblijvende offerte.