Afvoerwerken: nieuwe aanleg en herstel

Het team specialiseert zich op 2 niveau's:

- Enerzijds in het opsporen van breuken en lekken in het heel afvoerstelsel om deze dan uiteraard ook te herstellen.

- Anderzijds zijn ze ook gespecialiseerd in het aanleggen van nieuwe afvoer alsook het ontdubbelen van bestaande afvoer.

Opsporen van breuken en lekken

Dit bedrfijf is gespecialiseerd in het opspeuren van breuken in leidingen en afvoeren en uiteraard, eens de breuk gevonden, wordt deze hersteld.

Met gespecialiseerd materiaal kunnen ze al een eerste lekdetectie uitvoeren. Indien er niets zichtbaar kapot is, kunnen ze rekenen op de deskundige hulp van een onderaannemer die extra controle's uitvoert, zodat het lek of de breuk alsnog gevonden kan worden.

Het tijdig uitvoeren van werken aan uw afvoerbuizen heeft al regelmatig problemen vermeden in verband met toekomstige waterschade.

U kan AWW Renovatie bvba steeds contacteren indien u problemen ondervindt met een afvoer of met andere leidingen.

Aanleggen van nieuwe afvoer of ontdubbelen van rioleringsstelsel

In bepaalde gemeentes is het verplicht om het rioleringsstelsel te ontdubbelen. Wat houdt dit nu eigenlijk precies in?

De riolering ontdubbelen houdt in dat je de regenwaterafvoer van jouw woning scheidt van de vuilwaterafvoer. Je maakt met andere woorden een aparte kring voor de regenwaterafvoeren, de eventuele regenwaterput en de overloop daarvan, de eventuele buffer- en infiltratievoorzieningen en de verzamelleidingen met controleputjes.

Je moet ook terugslagkleppen plaatsen en indien nodig extra maatregelen treffen.

Indien deze regel van toepassing is in uw gemeente, aarzel dan zeker niet en neem onmiddellijk contact met AWW op. Zij maken een vrijblijvende offerte op.

Ook septische putten en aansluitingen naar het rioleringsstelsel behoren tot de werkzaamheden bij AWW Renovatie bvba uit Hechtel-Eksel.

Andere diensten

Ook kleinere renovatiewerken en totaalherstellingen doet AWW Renovatie bvba met veel plezier en vakmanschap. Zowel in grondwerken als klinkerwerken hebben zij de nodige expertise opgebouwd om u een kwaliteitsvol resultaat te kunnen aanbieden.

Neem contact op

 

 

Anderzijds zijn ze ook gespecialiseerd in het aanleggen van nieuw afvoerstelsel en het ontdubbelen van het rioleringsstelsel.

Wilt u een beroep doen op dit vakmanschap? Aarzel dan niet om AWW Renovatie bvba te contacteren voor het verkrijgen van meer informatie of een vrijblijvende offerte.