Renovatiewerken van hoge kwaliteit

Voor al uw renovatiewerken in de regio Limburg, Antwerpen en Vlaams Brabant, is AWW Renovatie bvba de ideale partner. Zowel met woningen als appartementen en bedrijfspanden weten zij wel raad. Meer dan 15 jaar al hebben zij ervaring in de bouwsector en bieden ze steeds onvervalste kwaliteit aan.

Verbouwingswerken

Niet alleen in Hechtel-Eksel, maar in heel België mag u rekenen op absoluut vakmanschap uitgevoerd door het professionele team van AWW Renovatie bvba. Denk hierbij aan betonwerken, vloeren en gyprocwerken, maar ook aan het leggen van chape en het steken van stalen steunbalken.

Daarnaast voorziet AWW Renovatie bvba ook de nodige elektriciteit, waterleidingen en afvoersystemen in uw woning. Indien gewenst, leveren zij alles volledig schilderklaar af binnenin.

Tot slot hebben ook daken geen geheimen. Een roofing op platte daken of daktimmerwerken op bijgebouwen, u zegt het maar. Zoals u ziet kunt u hier terecht voor volledige totaalprojecten.

Kwaliteit tegen een eerlijke prijs

Zowel grote als kleine werken worden zorgvuldig opgevolgd, steeds met oog voor het afgesproken budget. De gebruikte materialen zijn altijd van uitstekende kwaliteit. Zo beleeft u nog jarenlang plezier aan de uitgevoerde renovatiewerken.

De uitstekende dienstverlening van AWW Renovatie bvba resulteert steeds in een eindresultaat om fier op te zijn dankzij een uitvoering die snel, vlot en proper verloopt.

Neem contact op

Indien u plannen hebt om te verbouwen, kunt u steeds meer informatie of een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen. Neem hiervoor contact op met AWW Renovatie bvba.